Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Gitte, d. 03-08-2011

efter at ha' kigget på jeres hjemmeside har jeg bare så meget lyst til at få hund igen. Prøver lige at overtale resten af familien. Hilsen Gitte

Skrevet af Birgitte Andersen, d. 30-07-2011

.... og så skal der da også lige indsættes et billede af "flotte" Balder, som var så heldig at boltre sig, først i vandet og dernæst i en dejlig mødding.
Hilsen Birgitte

Skrevet af Jane Hansen, d. 29-06-2011

Lige en sommer hilsen fra mollie,super dejlig hund med et godt sind, hvad mere kan man ønske sig.Go sommer til allle.
Hilsen Mollie og Fam Hansen

Så er det med at

Skrevet af Birgitte Andersen, d. 30-07-2011

tja... så blev det juli(snart August)2011, og et super hundetræf i Flauenskjold er overstået. Et meget vellykket arrangement med masser af hundesøskende, der legede, badede, savlede, og væltede sig rundt i div. møddinger(se billede 2). Vores Fie havde en superdag og sov næsten 2 hele døgn efter den lange køretur på 4 timer, 4 timers intenst socialt samvær med sine søskende(desværre ikke allesammen men men...) og så lige 4 timer retur, hvor man dog til sidst måtte overgive sig og lægge sig ned bag i bilen og sove. Billedet forestiller Fie samt mor og far

Skrevet af Jan Sørensen, d. 23-06-2011

Hej Fam. Frederiksen
Lige en hilsen fra Balder og hans familie i Bramming. Tusind tak ! for en super søndag hos jer, det var utrolig morsomt at betragte de dejlige hunde sammen og høre og se, hvor meget de havde til fælles, ikke kun udseende men også væremåde. Vi beklager selvfølgelig at vores Balder var den der gik forrest da der skulle bades i søen. Held og lykke fremover med jeres hvalpe, vi skal varmt anbefale jer.
Kærlig hilsen
Helle og Jan
Bramming.

Skrevet af Anne Marie, d. 05-04-2011

Hej Fam.Frederiksen´
Ja så er vi også de lykkelige ejer af en dejlig Golden Retriver.
Hun er 10 uger og hedder Chili.
Håber det går godt med jeres nye tæve..
Mange hilsner fra Anne Marie & Tonny

Skrevet af Anders og Christina, d. 16-03-2011

Ja så blev Balder og søskende 1 år for lidt tid siden. Tiden er bare gået så stærkt siden vi hentede ham, og der er sket så meget. Fra at være en lille hvalp der sad på skødet hele vejen hjem, da vi hentede ham til en stor, stærk, klumpet og dejlig hund. Balder elsker og være udenfor og grave huller, spise pinde, rulle sig i alverdens ting og bare lege med sine hunde-venner..
Vi har været et par gange ved stranden i år, og han er blevet mere modig med at gå i vandet. Han er dog stadig kun ude til maven, men mon ikke han kommer længere ud, når vandet blir lidt varmere og mere stille, så bølgerne ikke ser så farlige ud :) Han har altid været dejlig nem, bare han bliver kløet og nusset for.. Vi glæder os meget til hundetræf og håber at se alle søskende.. Knus Anders, Christina og Balder

Skrevet af Martin & Henriette, d. 27-02-2011

Så er dagen kommet hvor Kaiser og søskende er blevet 1 år. Og sikke et år, tiden er bare gået rigtig hurtig og der er sket så mange ting med Kaisers udvikling. Vægten er nu sneget sig op omkring 38 kg så han er en ordentlig herre efterhånden- så de store poter passer endelig til resten af kroppen.
Sneen har nu været det bedste ved årstiden for Kaiser, han elsker at være ude i sneen, især bare ligge og rulle sig i det-og det lyder til at ligge i generne. Han er en super social hund og elsker især at komme over i den lokale dyrebutik, hvor personalet altid kommer med godbidder og masser af klap. Vi glæder os flere gange hver dag over den fantastiske hund vi har fået og håber meget at der bliver arrangeret et hundetræf, så vi kan se de andre dejlige hunde :0)

Mange Hilsner

Martin, Henriette & Kaiser

Skrevet af Inge Lise og Egon Poulsen, d. 30-01-2011

Vi vil også gerne ønske alle et rigtigt godt nytår.
De seneste måneder har der desværre ikke været vejr til vores hundetræning, så vi savner at komme i gang igen når banen er til at bruge.
Sally elsker at tumle i sneen og hygger sig nå hendes kammerat Edge kommer på besøg. Som det ses på billedet er hun en utrolig ”farlig” hund og Edge og hende skiftes til at have overtaget.
Vi ser frem til at foråret kommer og til at vi igen kan gå vores ture i skoven.
Mange hilsner til alle Sallys søskende og deres familier og ikke mindst til Bettina, Ejnar, deres børn, Luna og Aske
Inge Lise, Egon og Sally

Skrevet af Jan Sørensen, d. 23-12-2010

Kære Fam. Frederiksen
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra Balder og hans familie i Bramming
Ja nu er der snart gået et år siden vi hentede en "lille klump" oppe hos jer. Balder er i dag en velvoksen og stærk "herre" på ca. 32 kg.
Han er utolig godmodig og en super familiehund, der tager godt imod alle, der kommer her, store som små.
Hans største glæde er skovturene, hvor han frit kan løbe omkring. Herhjemme er tøjlerne knapt så frie, da "man" jo er i puberteten og derfor godt kan være "lidt nysgerrig". Vi satser på, at det går over, når han bliver lidt ældre. Så han igen kan administrere friheden...
Der er juleferie fra træningen i hundeklubben, hvilket Balder ikke er helt tilfreds med, da han nyder træningen og samværet med de andre hunde meget.
Han er blevet nøjagtig lige så kælen og "snakkesalig" som vi oplevede hans mor Luna, da vi var oppe hos jer.

Hilsen Familien Sørensen i Bramming.

Skrevet af Jane Hansen, d. 19-12-2010

Vi vil lige ønske jer en rigtig Glædelig Jul,og så lige fortælle at det går rigtig godt med mollie,kan kun nikke genkendende til det sally også skriver,hun er utrolig nem og der er ingen problemer,hverken med ander hunde eller når der kommer gæster dejligt;),da den første sne kom gik hun da helt amok hun var total vild med det og elsker og komme ud at lege i det.
VI vil glæde os hvis der også komme et hvalpetræf med årgang 2010;)
Med vendlige julehilsen
Familien Hansen

Skrevet af Inge Lise og Egon Poulsen, d. 04-11-2010

Kære Bettina og Ejnar

Sally er nu ved at være en voksen hund, og vi er utrolig glade for hende. Vi har kun positivt at sige om hende.
Hun er stille og rolig når hun skal være det og livlig og meget aktiv når vi er i skoven sammen. Selvom hun gerne løber meget langt foran, når hun er løs, kommer hun altid tilbage når vi fløjter eller kalder på hende.
Hun er rigtig god til at omgås vore børnebørn og accepterer næsten alt fra dem.

For kort tid siden var hun ved dyrlægen for at blive vaccineret og få et sundhedstjek og naturligvis var hun helt i orden.
Dyrlægen var meget begejstret for hende. Han syntes at hun var helt perfekt og roste hende meget.

Vi synes lige at skulle have en hilsen og et billede af jeres/vores hund.
Håber at alle to og firbenede har det godt.

Med venlig hilsen
Inge Lise og Egon Poulsen

Skrevet af Tina, d. 27-10-2010

Kære alle i Flauenskjold
Så fik vi endelig vores lillebror Oscar her i Turup. Den 30-08 meldte han sin ankomst og har vendt hverdagen en lille smule på hovedet lige siden;o) den eneste, der har taget det med ophøjet ro og coolness er Walter, som simpelthen slet ikke forstår hvorfor vi skal lave så meget påstyr pga sådan en lille bandit ;o) han tager det simpelthen så flot, henter os hvis den lille græder, vogter ved barnevognen når det er middagslur-tid og lægger sig stille ved siden af Oscar på legetæppet. Om Walter i virkeligheden tænker; STOP nu den skrig-ballon, hmm så kan jeg vist også lige nuppe mig en lur og måske de ikke ser hvis jeg bare liiige snupper et lille stykke legetøj fra tæppet, skal vi ikke kunne sige. Men vi er super stolte af ham og glæder os hver dag over at han er en del af vores familie! Håber alt vel i det nordjyske.
Mange hilsner fra Fam. Clausen og Walter

Skrevet af Anders og Christina, d. 23-09-2010

Hej allesammen..
Her er lige en hilsen fra Balder fra Skagen. Jeg har det super godt heroppe og har fået rigtig mange gode venner.. Hver morgen går vi tur i skoven sammen med min "onkel" Buller og min ven Baloo.. Vi hygger os rigtig meget når vi får lov at løbe løs i hundeskoven.
Jeg kommer også tit på stranden, men er endnu ikke blevet helt tryg ved de store bølger der er, så jeg går kun ud til maven :)
Min mor og jeg går til hundetræning sammen, det er jeg rigtig god til siger hun, og jeg får meget ros.. Så længe der er godbidder, skal jeg nok gøre som hun siger ;)
Jeg vokser og vokser, og har skiftet halsbånd et par gange efterhånden. Jeg kan også nå op på køkkenbordet og skubbe mors nybagte muffins ned på gulvet, når der ikke er nogen hjemme.. :) Det var mor godt nok ikke helt tilfreds med..
Kram Balder

Skrevet af Heidi, d. 26-08-2010

Kære hundefamilie.

Det går fint med Maggie. Jeg er blevet skilt og bor nu alene med hende og mine sønner i Nyborg. Men hun er så nem. Vi behøver ikke noget hegn i haven, hun går ingen steder. Vi går til træning og hun klarer det flot. Især indenfor dressur. Hun er som noget nyt blevet trænet med tegnsprog, hvilket er en stor udfordring men giver en unik kontakt mellem os. Hun er sammen med mig døgnets 24 timer og er en meget meget stille hund, der aldrig gør eller larmer og som opfører sig som en gammel hund på ti år. En dag opdagede jeg, at hun forsvandt ind gennem en busk over til naboen. Jeg gik selvfølgelig over og hentede hende. Men det var meget mystisk, fordi hun aldrig forlader grunden. På den anden side, sad Maggie ved naboens haveborg og fik et rundstykke. Det er en gammel mand, som fortalte, at hun hver morgen kl 8 kommer hen til ham, får sit rundstykke og så går ind til sig selv igen. Så sådan skal det så bare være.
Der var et lokalt skue for retrievere. Da blev hun nr 1!!!! Så hun er både klog, køn, nem og sød på en gang.

Hver dag går vi tur i hundeskoven, så hun får leget med andre hunde. Hun er så blid og god ved dem alle.


Så vi er bestemt meget meget glade for hende.


Mange hilsner Heidi

mine nye forældre må nok køre med nedrullede vinduer når vi skal hjem. hi hi

Det var rart endelig at få set far og mor

Uhaa...Jeg skal tisse..

Min mor siger jeg sku ha været en sort hund, og hun blev lidt sur da jeg rullede mig i aske.. :) Men hvorfor?

mon man kan se at jeg har min butterfly på i dagens anledning?

Den man tugter elsker man

Bare min far snart kommer hjem, så vi kan komme ud i skoven.

Hvem mon jeg kan lege med i dag?