Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af lotte holte, d. 03-08-2010

Hej
-har selv goldelab blandings hunde - jeres er simpelthen ikke mindre end super skønne - har lagt jer ind så næste gang vi skal have hund må vi se om i har .
lækkere hunde '¨
hilsen lotte

Skrevet af Grit Mørch, d. 13-07-2010

Hej alle sammen

1000 tak for sidst - et uforglemmeligt hvalpetræf.

Det var skønt at se Petzi's søskende, mor og far, og at se, hvor fredeligt, de legede sammen.

Mickey og Petzi er blevet klippet, og fået deres "sommerfrisure", så de bedre kan klare hedebølgen. Lige nu kan man ikke se, at det er 2 Golden Retrievere, men pyt - de har det dejligt, og ud over det korte hår, bader de så meget som muligt. Så de klarer hedebølgen.

De ligner næsten et par tvillinger, som man faktisk ikke kan se forskel på - så flot gået, 10-årige Mickey, du holder dig nu ret flot.

(tænk om vi andre som 80-årig kunne blive forvekslet med en teenager ;-)

Petzi er for alvor kommet i "lømmelalderen". Ingen 4-benede er sikre for ham ;-)

Kærlig hilsen
Petzi, Mickey, Ole & Grit

Skrevet af Inge Lise Poulsen, d. 20-06-2010

Tak for en fantastisk dejlig dag. Det var spændende at se og opleve Sallys søskende og forældre, og at møde hvalpeejerne og avlerne.
Hundene hyggede sig rigtigt med hinanden.
På vor hjemmeside er der lagt en video ind, der viser hvordan hundene leger.

Skrevet af Martin & Henriette, d. 03-06-2010

Hej Fam. Frederiksen.

Lige en update her fra Tilst. Her går det rigtig godt! Kaiser er begyndt til hvalpetræning ved Lone Greva og han suger alt nyt til sig.
Han er allerede blevet gode venner med de fleste hunde i kvarteret og i den lokale hundeskov.
De sidste dage hvor vejret har været varmt, er der også blevet badet en del i åen- så han er godt på vej til at blive en rigtig vandhund :0)

Mange hilsner

Martin, Henriette & Kaiser

Skrevet af Ole & Grit, d. 02-06-2010

I dag er det Petzis - og alle søskendes - fødselsdag.
Hurra, hurra hurra…..

Petzi er vokset til en flot, fræk, nysgerrig og lærerig hund.

Han har nu fundet ud af, at der også findes piger, og han er begyndt at prøve grænser - men det skal man jo, når man er i teenagealderen ;-)

Som fortalt tidligere, er han er rigtig vandhund, og nyder at pjaske rundt, både i vandpytter (pu ha) men endnu bedre fra stranden i "rigtigt" vand.

Vi glæder os rigtig meget til at se Petzis forældre og så mange som muligt af hans søskende til vores træf i Flauenskjold.

Vi krydser fingre for at vi får lige så godt vejr, som alle fødselsdagshundene har i dag. Hvor har de vel nok været artige ;-)

Kærlig hilsen
Ole & Grit

Skrevet af Birgitte Andersen, d. 31-05-2010

Endnu en lille hilsen fra Fie på Sjælland. I skulle bare lige se min superfede sækkestol.....
hilsen
Fie.

Skrevet af Birgitte Andersen, d. 31-05-2010

Hej fra Næstved. Bedre sent end aldrig. Tiden går og Fie bliver bare større og større. Hun blev i forrige uge mediestar på det lokale dyrehospital, hvor der var indvigelse, og var som den første og eneste "patient" på dagen udsat for masser af kram og fotografer der ikke kunne stå for den lille isbjørn.
Hun er jo en øjesten i hele Fam. Andersens øjne (selv farmand er blevet lidt blødere i knæene).
Vi er ikke startet til hundetræning endnu, da det ikke har passet med tiderne og pladsen på visse hold allerede var fuldbookede.
Hun lystrer for det meste, har lært at "sitte" og går fint i snor. Laver stort ude men tisser stadigvæk lidt indenfor,(specielt om natten)men det skal hun nok stoppe med indenfor et par uger.
Træningen begynder desværre først igen til August, men til den tid har hun forhåbentligt lært det vigtigste af os.(sit, dæk, tilkald, pøls/tis ude osv). og så lige en sidste ting. Jeg(Fie) har altså et eller andet med sækkestole. De er bare vildt fede og jeg har fået min helt egen.
Kærlig hilsen
Fam Andersen
Birgitte.

Skrevet af Familien Sørensen, Bramming, d. 12-05-2010

Så er det vist også tid til en hilsen her fra Bramming.

Det går rigtig godt med vores Balder, han stor trives. Har stor appetit på både livet og maden...
Han virker til at være rigtig robust på alle måder. Vi har endnu til gode at se ham blive forskrækket, han kan godt sidde lidt og undre sig, men så skal tingene også undersøges. Igår troede han, at han kunne gå på vandet (en lille bæk),men efter at være blevet fisket op igen, fortsatte turen som intet var hændt !
Han er rigtig god til at gøre opmærksom på, når han skal ud. Har været renlig den sidste uge, men vi er selvfølgelig også meget "over" ham endnu. Om natten sover han 8-9 timer uden at skulle ud. Vi kan dog ikke blive helt enige om, at det altså ikke er morgen og tid til leg kl. 5-5.30, når han har været ude første gang.

Han er efterhånden også rigtig god til at respektere et NEJ. Bider ikke længere i alt, hvad han kommer forbi, er også meget glad for sit legetøj.

Vi er begyndt til hundetræning og det er en stor succes. Vi tror han mindes "slåskampene" med sine søskende. Men han bliver godt nok træt bagefter.

Der er heller ingen tvivl om, at han har fået en masse godt med fra Flauenskjold. Han er meget glad for børn og meget tillidsfuld overfor alle.
Hilsen Familien Sørensen.

Skrevet af Jane Hansen, d. 08-05-2010

Lige en hilsen fra mollie,her går det også godt,har fået to nye venner,som dog ikke lige syntes jeg var særlig sjov da jeg lige kom hjem, men nu går det rigtig godt og vi kan også ligge og sove sammen,jeg har også været en del rundt omkring,og der er jo mange ting man skal holde styr på,min nye mennesker syntes jeg er rigtig dejlig og rolig,de siger jeg minder meget om min mor,håber ikke hun savner mig for meget,igår var vi lige et smut forbi der hvor vi skal træne, det så nu meget spændende ud, nå men nu vil je slutte for denne gang. Hilsen Mollie og Fam Hansen

Det her er en af vennerne,han er god nok

Skrevet af Heidi , d. 11-05-2010

Hej alle.

I dag har jeg været med gennem Odenses gader....uden snor! For jeg går så fint, at de siger, at det ikke er nødvendigt.
Jeg har lært kommandoen "bliv", så jeg ikke går ud af døre uden at få lov. Og dét er jeg rigtig god til.
Jeg har ikke tisset indenfor én eneste gang. Men sætter mig og piver, når jeg vil ud.
Om natten sover jeg 9 timer uden afbræk...det er de ret begejstrede for. Hmmm.
Til træning går det fint. Vi har været der tre gange, og jeg tager det i stiv pote. Indkald er lige mig! Og at gå pænt. Bagefter leger vi alle sammen, men da er jeg ved at være træt og vil bare gerne ind i bilen.

Om mandagen er jeg med min menneskemor i skole. Hun går til latin og græsk og filosofi. Ind i mellem går vi nogle små ture, men ellers trisser jeg bare rundt og passer mig selv.
At ligge i buret i bilen og kigge ud er det helt store hit. De kan for min skyld sætte mig derud i mange timer, jeg eeeeelsker det og putter mig med det samme.
At gø ligger ikke lige til mig. Jeg gjorde det en dag af en kat og fik et bestemt "nej" Siden har jeg intet sagt!!!! Måske kommer det senere.
På cafe Anthon i Nyborg er jeg nu snart en berømthed. Vi har mange gange besøgt cafeen og siddet udenfor i det fine vejr. Så nu har jeg VIP-status og får en skål vand og lidt rester hver gang. (kald mig bare Paris Hilton hahaha)
Og så har jeg fået job. Et meget meget vigtigt et. Når Heidi hænger tøj op, tager jeg det op af kurven og giver hende det. Der gik lige lidt, før jeg fattede, at jeg skulle lægge det i hendes hånd, men NU kører det. Så snart jeg ser kurven, er jeg klar....

Håber alle I søskende har det godt og at I bliver ligeså forgudet som mig...


Kærligst Maggie.

Skrevet af Anders og Christina, d. 05-05-2010

Hej hej..
Lige en hilsen fra Balder fra Skagen :) Her går det rigtig godt, han trives så godt, og har efterhånden været på tur i hele Skagen - både i skov, på grenen, lidt i vandet og mange flere steder..
De første par dage var han meget stille og skulle lige se det hele an, men nu er han er vildbasse ;) Han elsker og lege og bide, og vi træner både sit og dæk. Sit er han allerede blevet rigtig dygtig til.. Hundekurven vi havde købt, gider han slet ik være i, han vil hellere bare ligge på sit tæppe.. :)
Han elsker at sove, og om natten sover han helst halvvejs inde under vores seng, som vi synes er lidt sjovt.
Knus fra Anders, Christina og Balder

Skrevet af Martin & Henriette, d. 05-05-2010

Hej Fam. Frederiksen

Lige en lille up date fra Tilst.
Her går det rigtig godt. Kaiser er faldet rigtig godt til & trives så godt. Han har allerede oplevet en masse nye steder og mennesker, hvilket han tager i stiv pote og med masser af nysgerrighed & vimsen med halen.
Han er specielt glad for sin have, hvor han selv synes at han bestemmer det hele - så selv fuglene i haven får besked hvis ikke de makker ret. Vi er også allerede godt i gang med at øve at være alene hjemme og køre i bil, hvilket også går rigtig fint.
Så vi nyder bare vores dejlige lille hund :0)

Mange Hilsner

Martin, Henriette & Kaiser

Skrevet af Petzi - årgang 2009, d. 02-05-2010

Hej alle sammen!

Jeg har lige været på 1 uges ferie hvor jeg har været i vandet flere gange. Hvor var det skønt. Jeg hoppede gennem vandet - min mor siger, jeg ligner en kænguru.

Storebror Mickey kom også i vandet - når der ikke var bølger.

Hver dag var vi ude at løbe over marker så jeg kunne komme af med min energi.

For 14 dage siden har jeg afsluttet grundkursus i hundeskolen og må nu gå videre til Klasse 1 til efteråret. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg håber I alle har det godt - både kuld 2009 og 2010. Jeg glæder mig til snart at se mine 2009-søskende.

Kærlig hilsen fra Petzi

Skrevet af Maggie, d. 24-04-2010

Kære familie.
Her går det rigtig godt. Min nye familie er helt vilde med mig. Selv er jeg mest vild med stranden. Jeg er sååå dygtig til at aportere alle mulige ting dér. Kommer fint tilbage og afleverer tingene til Heidi.

I dag var vi inde i byen. Den er STOR! og vi måtte på cafe for at slappe af.
De jubler hver gang, jeg går hen til døren for at komme ud og tisse. Ikke en eneste tår indenfor siden jeg kom hjem i går. Man er vel en dame....
Hunden med stritørerne er jeg ved at vænne mig til. Han tror, han også kun er en hvalp og slår kolbøtter i luften, meeen det er under min værdighed sådan at kaste rundt med min buttede krop...

Om lidt skal vi ned og hilse på alle stritørerne i politihundeforeningen, så jeg vil slutte nu.
Men de siger, at jeg er den helt rigtige hvalp for dem og at jeg er det bedste, der er sket længe. Og jeg synes nu også selv, at det er skønt at blive forgudet.

De kærligste hilsner fra vidunderhunden, Maggie Herself.

Skrevet af Heidi, d. 19-04-2010

Sikke fine billeder.

Vi glæder os til at hente Maggie fredag formiddag. Hendes "storebror" blev Fynsmester i kriminalklassen i politihundeforeningen i går, så vi er noget stolte.
Hun vil blive trænet i lydighedslinjerne i stedet i DKK. Og mon ikke vi snupper en præmie eller ti? ;)

Mange hilsner fra Heidi og Flemming.

engang imellem er det nu dejligt at ligge i kurven

Det er altså min stol, men du må godt være her også

Bliver herligt at få Maggie med i sommerhus...