Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Anders og Christina, d. 19-04-2010

Hej alle..
Nu er der jo ikke længe til vi skal hente vores lille Balder.. Vi glæder os bare så meget til at få ham hjem og har allerede kurv og madskåle parat ;) Vi glæder os til at se jer alle på fredag..
Hilsen Christina og Anders

Skrevet af Martin og Henriette, d. 05-04-2010

Hej Ejnar og Bettina samt børn og hunde:)

Tak for den hyggelige dag i torsdags, hvor vi fik valgt Kaiser, selvom det nok mest var ham der valgte os:-) Det er nogle gode nye billeder der er lagt op på siden, og vi kan se at kluden vi havde med allerede er taget i brug:)

Vi glæder os til at komme op og hente ham om nogle ugers tid:)

Mange hilsen

Henriette og Martin

Skrevet af Heidi, d. 05-04-2010

Tusind tak for i går. Nu glæder vi os jo endnu mere til at få Sif, som i stedet skal hedde "Maggie" hjem.

Skrevet af Britt Olesen, d. 04-04-2010

Åhhhh, hvilke herlige billeder af de skønne, skønne hvalpe. Vi sidder og følger dem uge for uge, og mindes, da Meecha var ligeså lille. Det var en dejlig tid.
Nu nærmer vi os den 2. juni og 1-års fødselsdagen for vores kuld.
Det første år er gået super hurtigt og Meecha er blevet en stor og flot hund på det år. Vi elsker hende så højt og hun passer bare så godt ind i vores familieliv. Vi er lykkelige for, at netop hun blev vores !! Hun er fantastisk...
Vi håber alle de nye hundeejere vil opleve samme lykke sammen med deres skønne hunde og vi ønsker dem alle held og lykke når de om kun 3 uger henter deres hvalpe......

Skrevet af Birgitte Andersen, d. 03-04-2010

Hej Fam Frederiksen.
Tusind tak for en utrolig hyggelig dag hos jer i onsdags.Vi var så glade for at se vores skønne hund og vi glæder os til at få den hjem.Vi ses om 3 uger.kærlig hilsen fam Andersen Næstved.

Skrevet af Jane Hansen, d. 03-04-2010

Hvor var det dejligt at se de skønne hvalpe igen, og så fik vi endlig valgt en dejlig lille dame,som skal hedde Mollie,nu glæder vi os bare til vi skal hente hende,Hilsen Fam Hansen

Skrevet af Petzi - årgang 2009, d. 26-03-2010

Hej mor Luna og alle andre i Flauenskjold

Der sker jo masser af ting hos dig mor. Mine små søskende vokser og ser vel nok ud til at ha' det godt. Jeg kan nu kalde mig "stor" i forhold til de små banditter.

Jeg er sikker på, at dine 2010-børn får det lige så godt, som vi 2009-børn havde det - og det var simpelthen verdens bedste måde at starte livet på. Tak igen for det.

Foråret er kommet og jeg bliver ved med at vokse, og tage på. Jeg vejer nu 40 kg, men er slank og flot. Det siger i hvert fald alle de 2-benede, jeg møder.

Jeg er sammen med min 2-benede mor begyndt på træning igen - hver lørdag. Det er så sjovt at være på pladsen sammen med alle de andre på holdet.

Vi glæder os meget til hvalpe-træffet søndag den 20-06-2010. Vi skal på kro-weekend. Uha, så skal man vist opføre sig rigtig, rigtig pænt - og være nyfriseret ;-)

Vi glæder os til at gense jer alle 2 og 4-benede i Flauenskjold.

Kærlig hilsen fra Petzi

Skrevet af Helle Sørensen + familie, d. 23-03-2010

Hej igen.
Vi håber ikke, at vi tog for meget af jeres tid i søndags, men de var da slet ikke til at stå for alle hundene og tiden fløj afsted.
Det var også rigtig dejligt at se og opleve, hvor godmodig en hund Luna er. Der er ingen tvivl om, at hvalpene får en god start hos hende + jer.
Mia kan næsten slet ikke vente de sidste uger, nu hvor hun har udset sig "Balder."
Mvh Fam. Sørensen

Skrevet af Martin & Henriette, d. 21-03-2010


Hej Fam. Frederiksen.

Endelig kom der nye billeder, dem har vi sådan glædet os til at se! :0) Og hvor ser de alle bare fine og store ud, man kan rigtig se at Luna (og jer, selvfølgelig :0))sørger for at de får hvad de skal have. Det er super at vi sådan kan følge med i deres udvikliing & selvfølige vise dem frem til venner og familie :0)
Vi glæder os meget til at se alle om to uger.
Mange hilsner fra Tilst

Skrevet af Ruth og Mette, d. 28-02-2010

Hej alle sammen

også herfra en stort tillykke med de dejlige hvalpe. De ser vel nok søde ud. held og lykke med dem.

Skrevet af Mariane og Steffen, d. 27-02-2010

Hej Bettina og Ejner (Luna)

Dejligt at hører der endnu engang blev til mange søde hundehvalpe.
Stort tillykke fra os og fra en stolt Ozzy far.
Vi glæder os til at se dem, og jer selvfølgelig ;-)

Med venlig hilsen

Mariane, Steffen og Ozzy

Skrevet af Britt Olesen, d. 27-02-2010

Kære alle i Flauenskjold.
Stort tillykke med de 11 skønne hvalpe. Hvor ser Luna dog skøn ud omgivet af dem alle.
Også tillykke til I kommende nye hundeejere. I har noget godt i vente. Hvalpene vokser op under de mest optimale forhold og I kan se frem til at få nogle kærlige og harmoniske hvalpe om 8 uger. Familien Frederiksen gør det simpelthen så suværent godt med hvalpene. Så stort tillykke med at I har valgt netop dette sted at købe hvalp. Bedre fåes det ikke ;-)
Mange kærlige hilsner - og stort varmt kram til Luna fra Meecha + familie. TILLYKKE !!

Skrevet af Henriette og Martin, d. 27-02-2010

Vi har netop fået den gode besked om at vi er nogle af de heldige der kan se frem til en hvalp fra Jer. Vi glæder os rigtig meget og kan ud fra siden og kommentarerne se, at de kommer fra rigtig gode omgivelser:) Vi glæder os til at komme forbi om nogle uger og se det nye kuld.

Mange hilsner Henriette og Martin

Skrevet af Jane Hansen, d. 27-02-2010

Stor tillykke her fra,så skete det endlig, vi har også ventet spændt,men nu har vi så endlig fået at vide at der ligger en lille dame til os,vi glæder os til at se dem alle,ses om nogle uger.

Skrevet af Heidi Pedersen, d. 27-02-2010

Kære hundefamilie.
Tillykke med alle de små. Vi har godt nok også været spændte. Vi har netop meldt lille "Sif" til hundetræning fra sidst i april. Og hele familien glæder sig til at besøge jer om nogle uger.

Mange hilsner Heidi

På billedet er vores anden hund, Anton, her netop udtaget til DM i politihundeforeningen.

Hej Luna.. Glæder mig til at se jer... er bare så stolt :-D

Nu håber jeg ikke de 11 små banditter er alt for hårde ved mor Luna !!

Håber altså at hende Sif er med på noget ballade.