Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Helle Sørensen + familie, d. 27-02-2010

Stort tillykke med "familieforøgelsen".
Vi har også spændt holdt øje med hjemmesiden de sidste dage. Vi glæder os rigtig meget til, at vi skal have en af de små guldklumper. Når man læser hilsnerne i gæstebogen er der slet ingen tvivl om, at der venter os en rigtig dejlig hvalp oppe fra jer. Hilsen familien Sørensen i Bramming

Skrevet af Britt Olesen, d. 26-02-2010

Kære alle.
Vi synes, at det er meget spændende, at Luna lige om ganske kort tid igen giver liv til nogle fantastiske hvalpe. Vi håber, at alt går godt, og vi glæder os til at se billeder af dette 3. kuld. Der er nogle meget heldige kommende hundeejere, som kan se frem til at modtage nogle suværent dejlige hvalpe i den tidlige forsommer.Vores tanker går tilbage til den tid, hvor vi besøgte jer og vores lille bitte Meecha hver uge. Åhh,hvor var hun også dejlig dengang - det er hun stadig!!!! Vi elsker hende så højt, og vi kan slet ikke huske, at vi ikke altid har haft hende.
De små hvalpe som nu kommer til verden, får de allerbedste vilkår hos Luna, Asge og familien Frederiksen, så endnu nogle små perler er snart på vej ud i verden !
Vi sender kærlige tanker til Luna, Asge og alle I menneskevenner som skal holde skansen i nat og de næste 2 måneder :-).
Held og lykke med det hele. Knus fra Meecha + familien Olesen.

Skrevet af Jane Hansen, d. 14-02-2010

Hvor er det nogle skønne billeder i har lagt ind,de ser rigtig ud til at hygge sig,Venlig hilsen Jane Christian og Rene Hansen,kommende hvalpe ejer :) Vi glæder os

Skrevet af Petzi, d. 12-02-2010

Nu er januar gået og sneen ligger stadig - jubii!! Både min storebror Mickey og jeg elsker at lege i sneen - og vi nyder at blive tørret, når vi kommer hjem. Sådan en nussetur er godt nok lækker ;-)

Tillykke tillykke - jeg har lige læst, at jeg snart skal være storebror. Oh mor Luna - jeg er klar, nu hvor jeg er blevet en flot fyr - med masser af krudt i numsen.

Men mor - du må ikke glemme mig, vel? Jeg kommer jo i juni måned for at besøge dig....

I næste uge skal vi alle på familie-vinterferie. Uhm, skønt, der bliver vi så dejligt forkælet.

Nu må I alle sammen, både mine søskende og jer i Flauenskjold, ha' det rigtig godt - og du mor må passe godt på dig selv.

Kærlig hilsen fra Petzi

Skrevet af Grit & Ole, Petzis mor og far, d. 05-01-2010

Kære Bettina og Ejnar

Nøj, hvor har vi sovet i timen, for det er først nu, vi har fået øje på, at I har lavet en GLÆDELIG JUL-fane, hvor I har lagt jeres søde julehilsen.

Tak for den - og tak for informationen om at I påtænker at holde et "hvalpe-træf" den 20. juni 2010.

Vi håber, det bliver til noget, og så kan I være helt sikre på, at vi alle 4 meget gerne vil deltage.

Hvor ku' det ellers have været sjovt, hvis jeres "hvalpe-træf" havde været netop nu. Sikke en sneboldkamp vi kunne have fået ;-) også sammen med alle hundene. Håber ikke, I er sneet helt inde. Og dog - der er forhåbentlig kommet lige nøjagtigt så meget sne, at skolen er lukket - hi hi ;-)

Kærlig hilsen - og på glædeligt gensyn - til sommer
Grit & Ole

Skrevet af Petzi, d. 02-01-2010

Hej alle mine venner

Jeg ønsker jer et RIGTIG GODT NYTÅR, og jeg håber, I ikke blev alt for bange nytårsaften.

Min bror Mickey og jeg er heldigvis helt ligeglade ned fyrværkeriet, så vi sov bare dejligt hele aftenen. Vi gik go-nat-tur kl 22, og der var godt nok nogle flotte raketter at kigge efter.

Jeg nyder at lege i sneen - vi har fået et par cm i dag. Så leger jeg sneplov ved snuden, og sneen fyger op om ørerne på mig.

Kærlig hilsen Petzi

Skrevet af Bo & Anita, d. 17-12-2009

Hej igen. Syntes lige i skulle se et billede af mig hvor jeg er ude i sneen for første gang :-) Det var godt nok en våd fornøjelse og man kan "næsten" ikke se mig ;-)
Hilsen Balder

Skrevet af Anita og Bo, d. 14-12-2009

Hej alle sammen :-)
Nu er det vist på tide i hører fra Balders familie.
Tiden er bare gået så stærkt. Vi er rigtig glade for at vi valgte og købe hvalp hos jer, syntes det var skønt og komme op og besøge hundene for vi er altid blevet godt modtaget :-) Er også sikker på at Balder er som han er fordi han har fået så god en start på livet hjemme hos jer. Balder er en rigtig glad og god hund. Han elsker børn (vi har jo selv 5 af slagsen)og så har jeg jo mine dagplejebørn :-) Han er blevet til en stor hvalp efterhånden. Tror dog stadig han er en skødehund :-)
Han startede jo med at komme på camping da vi hentede ham og det tror vi han trives med for der er man jo en hel del ude. Glæder os også til det blir forår igen så starter der jo en ny sæson. Men han nyder også at få brændt noget krudt af ude i vores have. Der er altid noget sjovt og lege med. Vi har lige afsluttet vores hvalpe træning som har været rigtig godt både for os og Balder :-) Han er faktisk helt renlig og har været det i et stykke tid så det er rigtig godt. Der kan selfølgelig ske et lille uheld engang imellem men pyt med det. Det var vist alt for denne gang. Kan i nu ha en rigtig god jul og et godt nytår:-)
Mvh Balder og Familie

Skrevet af Petzi, d. 02-12-2009

Hej alle sammen

I dag er det så præcist 6 mdr. siden, at vores mor Luna "gav liv" til os alle 12.

Tillykke, tillykke til alle mine søskende - og selvfølgelig også til mor Luna og hele vores søde familie Frederiksen.

Der er vel nok sket meget i de første 6 måneder af mit liv. Efter 2 mdr. var jeg klar til at flytte fra mit barndomshjem og til min nye familie. Jeg mødte min storebror Mickey, og efter bare 14 dage var vi "pot og pande".

Mor har været til hvalpetræning med mig - det var sjovt, og vi har lært meget.

Jeg vokser "som ukrudt" - mine forældre bliver tit spurgt, om de giver mig gødning. Jeg er nu næsten lige så høj som Mickey (der snart bliver 10 år) og jeg vejer kun 10 kg mindre.

Hvis mine forældre kunne omdøbe mig, ville de kalde mig "grisling" for jeg kommer ikke forbi en vandpyt uden at have målt den i længde, bredde og dybde.

Nu har vi jo snart Jul, og jeg har et lille hemmeligt ønske - at få lov til bare én gang at sove i mine forældres seng. Ohh det kunne være skønt ;-)

Nu har I hørt hvordan det går hos mig, og jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig Jul og et Godt Nytår!

Kærlig hilsen fra Petzi

Skrevet af Inge Lise og Egon Poulsen, d. 05-11-2009

Da Sally og hendes søskende som bekendt nu er 5 måneder, vil vi give en lille status på hvordan det går. Vi synes at hun er vokset utroligt hurtigt og hun har nu en ”kampvægt” på 23,5 kg. Vi håbede på at få en aktiv og stor hvalp, og det har vi bestemt fået.
To tre gange om ugen går vi en tur i skoven (Der kommer ingen andre der). Det vil sige jeg/vi går og Sally løber ud og ind imellem træerne og cirkler rundt op og ned ad bakkerne, men hun er altid klar over hvor vi er og kommer jævnligt hen til os. Hun finder pinde, snuser rundt og graver i skrænter. Når der er modne hindbær eller brombær vil hun også gerne smage på dem, og går det for langsomt med vores servering plukker hun også selv. Hvis der fx er områder vi ikke bryder os om at hun løber ud i, reagerer hun prompte når vi siger ”NEJ” og hun står stille når vi siger ”Ståååå” så vi kan få snoren på.
Hvis hun får mulighed for det, vil hun gerne sørge for at alle gæster, der kommer til os, føler sig rigtig velkomne. Der er noget med begejstringen for fremmede som vi ikke er helt enige med Sally om, og der er noget med at springe op ad folk som ikke alle bryder sig om.
Vi håber på at høre nyt fra Sallys søskende og sender mange hilsner til familien Frederiksen og alle hvalpe-ejerne.
Inge Lise, Egon og Sally

Skrevet af Britt Maria Olesen, d. 03-10-2009

Hej allesammen.
Tillykke med 4 måneders fødselsdagen til alle I dejlige hvalpe.
Vi synes, at det er utroligt, så hurtigt tiden er gået, siden vi fik Meecha hjem.Det har været en dejlig tid- og vi kunne ikke ønske os en bedre hvalp end vores egen smukke, dejlige, kærlige, frække, dygtige Meecha. Hun imponerer os gang på gang over alt det, hun forstår, og hun er årsag til megen smil, glæde og latter mange gange om dagen. Hun er også årsag til nogen råb om" HJÆÆÆÆLP", når hun går til angreb på bukseben og kjoler. Dér er lige noget, hun skal have lært ;-)
Ellers må vi sige, at hun er dygtigt og forstår de fleste kommandoer. Hun går til hvalpetræning én gang om ugen og far og de store børn er pavestolte over hende hver gang.
M.h.t. renlighed er vi kommet ud på den rigtige side. I morges vækkede hun os med gøen, fordi hun skulle ud at tisse. Det var flot !!
Ja, vi kunne blive ved med at rose hende. Vi er så glade for, at hun er vores og vi sender mange taknemmelige tanker til Flauenskjold. Vi tvivler ikke på hvilken betydning jeres 8 ugers indflydelse har haft på hendes gode sind. I har været med til at skabe en lille perle :-)

Mange kærlige tanker til alle I skønne hvalpe, jeres heldige ejere og - ikke mindst - Luna, Asge og familien Frederiksen.

P.s. Hvis der skulle blive arrangeret et træf for Lunas sidste kuld er vi KLAR !!!!

Skrevet af Petzi, d. 05-09-2009

Hej alle sammen

Nu synes jeg, det er tid til lidt News fra mig. Jeg har været hos dyrlægen, som har givet mig mine vaccinationer, og set om alt er vel. Ubii - jeg blev godkendt.

Jeg trives godt herhjemme og jeg vokser og vokser og …, nu vejer jeg allerede over 15 kg og har dermed øget mit kampvægt i forhold til min bror Mickey.

Mor og far synes, at Mickey og jeg er nogle charmerende røvere, som laver fis og ballade så snart vi er vågne.

Men det tager lidt på Mickey - han har tabt sig en smule, fordi han skal lege med mig hele tiden. ;-)

Jeg er næsten stueren - jeg glemmer det kun en gang imellem, når jeg leger i turbo-fart med Mickey.

På lørdag starter jeg på hvalpetræning med mine forældre, det bliver helt sikkert sjovt.

Jeg håber, at alle 2 og 4 benede venner har det rigtig godt.

Kærlige hilsener fra Petzi

Skrevet af Inge, d. 31-08-2009

Hej Alle
Vi vil bare lige sige, at det går fint med Bella. Vi syntes hun vokser helt vildt hurtig. Hun er blevet en rigtig bisse. Hun stjæler bamser m.m. fra børnenes værelser og skoen kan hun altså ikke stå for, så vi har travlt. Alt det med at sitte og dæk, det har hun styr på, men de andre ting er bare så fristende. Hun nyder meget, at komme til hundetrænning hver onsdag, for der går hendes bror Sigurd også og de kan godt li' hinandens selskab. Håber I har det godt alle 2 og 4 benede.

Med venlig hilsen
Bella's familie

Skrevet af Anette Størup, d. 20-08-2009

Hej alle
Så er det vist vores tur til at fortælle om Sille. Vi synes det går SÅ godt! Hun er tæt på at være renlig. Selvfølgelig er der små uheld ind imellem, men det er mest hvis vi glemmer, at det er ved at være tid. Om natten sover hun i baggangen. Vi startede med at sove hos hende på skift, men efter den første uge blev hun ladt alene. Og der var ingen piben eller gøen. Hun går frit rundt udenfor, og er endnu ikke løbet væk. Faktisk synes vi, hun er meget lærenem. Hvis hun har fået af vide et par gange, at der er noget hun ikke må (som f.eks. at løbe efter børnene når de cykler afsted)så gør hun det ikke mere. Vi bruger mange godbidder når vi øver på noget.
Det er sjovt at læse om hvordan det går med Silles søskende. Tak for det.
På billedet ligger Sille med sin ynglingsbamse. Hun er vild med den - måske fordi den minder hende om hendes søskende!

Skrevet af Fam. Clausen, d. 14-08-2009

Kære alle sammen
Vi synes også lige at vi vil fortælle, hvordan det går med vores skønne guldbasse Walter - nu her, hvor det præcis idag er 2 uger siden, at vi hentede ham. Og vi har elsket hvert minut lige siden - Walter er sådan en skøn, kærlig, livlig og energisk lille gavtyv. Han har fra første nat sovet alene i køkkenet og det går bare så fint - uden piv og ballade. Vi er dog stadig oppe én gang om natten for at undgå de små kringler (som Sally kalder dem) på gulvet;o), men vi synes, at det går hurtigt med at kunne trække nat-tissetåren længere og længere. Vi er så heldige at have haft ferie de her to første uger, så vi har allesammen rigtig kunne nyde den første tid med vores lille guldklump. Vi har tilbragt rigtig meget tid i vores dejlige store have, som Walter stadig ikke er færdig med at udforske, vi har gået ture på stranden og været på "lege-besøg" hos hunde i familien og hos venner. Vi er så stolte af, at alting bare går så godt og føler os meget stolte og priviligeret over at kunne præsentere en så harmonisk hvalp for børn som voksne vi møder. Han vinder alles hjerter;o)
Vi vil ønske jer alle forsat god sommer og god fornøjelse med jeres guldklumper.
De bedste hilsner fra Walter's familie

Jeg glæder mig til at blive storesøster !!

Jeg er næsten usynlig ;-)

Kuk kuk.Jeg ligger lige og hygger mig :-)

Jeg har fanget Julemanden

En mobil hundekurv....lidt luksushvalp har man vel lov at være ;-)

Nu er jeg 3 måneder - og vejer over 15 kg.

Der er dejligt ved brændeovnen

Ha - nu fik jeg alligevel snuppet én af de citroner for træet min mor er så øm over;o)