Jeg synes faktisk selv, at jeg er ret dygtigt til at gå i min fine røde snor :-)

Ahh...det er nu slet ikke dårligt, at være en lille hvalp og sove på min fars arm.

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Heldigvis har vi en fransk altandør - så her er vores udsigt fra 4. sal. Vi elsker at ligge her og få frisk luft og kigge ud.

Skrevet af Petzi, d. 12-08-2009

Kære alle sammen

Pludselig i går aftes på min 10 ugers fødselsdag begyndte min 9½ år gamle storebror Mickey at ville lege med mig.

Nøj hvor var det sjovt. Vi blev vist lidt vilde, så vores mor måtte stoppe os igen.

Jeg tror, at Mickey nu har fundet ud af, at han ikke "slipper af med" mig, og at han derfor lige så godt kan acceptere, at jeg er her, og at vi fremover er 2 om at dele mor og fars kærlighed - ja, og så kan vi jo lige så godt begynde at lege sammen.

I formiddag har vi bare været artige og gået nogle ture, men nu om lidt - hvis det ellers holder op med at regne - så skal vi ned på græsset, og så håber jeg, han vil lege med mig igen.

Jeg er ellers ved at blive ret stor nu. Nu kan jeg holde mig i 5 timer, så jeg håber ikke det varer ret længe inden vi kan sove en hel nat igennem, uden jeg behøver at vække min mor eller far for at komme ned at tisse.

Kærlig hilsen Petzi

Skrevet af Britt Olesen, d. 08-08-2009

Hej alle.

Ja, jeg kan jo se, at Meecha allerede har skrevet sin version af, hvordan flytningen fra hendes barndomshjem er gået, men jeg vil nu også gerne give mit besyv med ;-)
Vi har nu haft vores dejlige lille Meecha i næsten 2 uger, og hold nu op, hvor er hun altså bare en god og dygtig hund. Vi er så lykkelige over, at hun blev vores, for hun er virkelig helt utrolig. Hun er så interesseret, livlig og glad hele tiden og ikke mindst: fuld af narrestreger !!! Hun er herlig og lige nøjagtig alt hvad vi kunne ønske os.
Vi synes, at hun er utrolig klog og vi nyder hver eneste dag sammen med hende.

Meecha er lige begyndt at sove alene og det klarer hun også godt. Hun er stort set renlig ( men går selvfølgelig også frit ude og inde, så det er nok svært at vurdere helt)og hun er meget, meget god til at gå tur i snor.


Vi har haft ferie siden vi fik hende og det har været rigtigt dejligt. På mandag skal børnene så afsted igen og de kommer helt sikkert til at savne deres lille bamse, men heldigvis kan vi 2 voksne stadig nyde, at gå hjemme og hygge os med hende. Det er nu dejligt at arbejde hjemme, så hun ikke skal være alene.

Ja, vi elsker vores dejlige Meecha og håber, at vi får rigtigt mange gode år sammen med hende....

Det er hyggeligt at høre fra nogle af Meechas pragtfulde søskende. Skønt, at I trives så godt I dejlige hvalpe.

Med ønske om en fortsat god sommer til jer alle, 2- og 4 benede.
Kærlig hilsen fra Meechas familie

Skrevet af Inge Lise og Egon Poulsen, d. 08-08-2009

Hej mor Luna og onkel Aske
Der er nu snart gået to uger siden jeg flyttede hjemmefra og jeg har slet ikke haft tid til at savne jer.
Jeg har fået en legekammerat, der hedder Edge. Han er 4 måneder og mere en dobbelt så stor som mig, men han er rigtig sød ved mig og vi leget godt sammen. Når han bliver for vild, må jeg sætte ham på plads, som i kan se. Så kan han lære det.
Jeg bliver rost, fordi jeg altid går ud i gården, når jeg skal lave ”kringle” eller tisse en tår. Mine nye mennesker siger, at det er fordi vi som hvalpe har haft rigtig gode forhold.
Hvor jeg bor, er der er en dam, som jeg et par gange har prøvet at bade i. Det er rigtigt sjovt, men der er åbenbart badeforbud, så indtil videre må jeg lade være med det.
Jeg har allerede lært at forså hvad mine mennesker mener når de siger: ”Kom, Sit og dæk” og når de kaster min bold, henter jeg den til dem og får en godbid.

Mange hilsner til mor Luna, onkel Aske og alle mine søskende – og ikke mindst til Bettina, Ejnar og jeres tre børn - SALLY

Skrevet af Meecha, d. 30-07-2009

Kære allesammen.
Ja, så er jeg flyttet hjemmefra....Jeg synes selv, at jeg har klaret det rigtigt flot :-) Jeg var jo meget spændt på, hvordan det skulle gå, for man flytter jo ikke bare fra verdens bedste barndomshjem uden en vis vemod og bekymring. Men jeg startede med at kræve, at hele min nye familie skulle "stå på pinde" for mig - og det hjalp en hel del på mit humør. Jeg fandt det rimeligt, at vi brugte den første dag ved Limfjorden, hvor jeg kunne lege i vandkanten, hvile i det saftige græs og plukke min nye mors blomster. Det var faktisk okay ! Om natten syntes jeg, at jeg ville have selskab, så jeg lokkede de største børn til at sove på gulvet ved mig inde i stuen. Det var hyggeligt og jeg morede mig med adskillige overraskelsesangreb på dem i løbet af natten. Vi sover stadig sammen ;-) Jeg lister mig op på deres dyner ligeså snart jeg er sikker på de sover....

Jeg tror bestemt, at min familie synes, jeg er dejlig. De kæler mig, krammer mig og siger hele tiden "Nååå" og "Åhhh" - de roser mig og leger sjove lege med mig. Heldigvis har jeg min egen seng, hvor jeg har lært dem, at jeg vil være helt i fred, for det kan altså godt være lidt trættende med sådan nogle legesyge menneskevenner ;-)

Jeg har slet ikke pevet og været ked af det, så jeg synes selv, at jeg er meget dygtig.
Jeg håber ikke, I savner mig for meget. Jeg ved jo godt, at jeg er noget af en darling, så det må absolut være svært for jer at undvære mig ;-)
Jeg vil gerne sige tak for de mest fantastiske 8 uger hos jer. Det var den bedste start på mit liv !!
De vådeste hundekys til jer alle fra Meecha

Jeg kan vist godt snuppe en lille blomst - helt ubemærket !!

Skrevet af Petzi, d. 04-08-2009

Kære mor Luna, onkel Asge og alle i andre søde i Flauenskjold

Nu er det en hel uge siden, jeg flyttede hjemme fra. I den uge er der sket rigtig meget. På vej hjem har jeg boet nogle dage på en campingplads - det var sjovt, næsten som derhjemme hos jer, hvor jeg kunne gå ind og ud, som det passede mig.

Nu er vi kommet hjem, og efter 1½ dag har jeg lært at køre i elevator - øj hvor det suser i maven! Helt op til 4. sal.

Jeg forsøger at mobilisere min storebror Mickey til at lege med mig, men det har han ikke ret meget lyst til. Hvis jeg bliver for uartig og prøver at bide ham i halen, så siger han et meget stort VUF, og så har jeg vist drillet ham lidt for meget. Til gengæld er det sjovt at gå tur med ham.

Om 3 uger skal jeg til dyrlægen til vaccination og om 5 uger skal jeg begynde på hvalpetræning. Jeg tror mine forældre synes, jeg trænger til lidt opdragelse.

Mange kærlige hilsener fra Petzi - Vuf vuf


Kære søster Meecha

Jeg savner dig - og din søde poesi. Derfor er jeg glad for at læse, at du har det godt.
Jeg fik en lille tåre i det ene øje, da jeg læste, "Jeg vil gerne sige tak for de mest fantastiske 8 uger hos jer. Det var den bedste start på mit liv !!"
Uha, hvor sødt, og hvor er vi enige.

Mange kærlige hilsener fra din bror Petzi - Vuf vuf

Skrevet af Britt Olesen, d. 25-07-2009

Hold nu op, hvor er det nogle skønne billeder.

Vi kan levende forestille os, hvilken opgave I har været på med at få de små banditter til at stå stille længe nok, til at I kunne nå at få dem foreviget. Haha - I har sikkert haft det sjovt;-)

Vi er selvfølgelig helt dårige med dem allesammen Men er specielt helt vilde med billedet af meecha. Hun er da fuldstændig vidunderlig.
Nu tæller vi timerne (69 ½ time) indtil vi kan hente hende :-) Vi glæder os !!
På gensyn tirsdag kl. 8.30.
Kærlig hilsen Britt og familie.

Skrevet af Charlotte og jess, d. 22-07-2009

Hej med jer.
Uha nu er der kun få dage tilbage til vi kan få vores lille (store) Simba hjem til os. Vi glæder os rigtig meget kan i tro.
Det er nogle rigtig gode billeder i har fået taget af hver enkelt hvalp.
Vi ses på tirsdag den 28. ved 11-12 tiden.
Knus fra Jess og Charlotte

Skrevet af Britt Olesen, d. 15-07-2009

Åhhh, så herlige billeder af store, dejlige 6 uger gamle bamser.
Vi er 12 heldige familier, som snart bliver ét familiemedlem større...Og som den ene af de familier føler VI os meget heldige :-)
Det bliver helt fantastisk at få Meecha hjem om 2 uger.Vi glæder os helt utroligt meget !!

Vi vil gerne have lov at lægge en plaid op til jer, som så kan komme til at lugte godt og grundigt af alle hundene. Vi forestiller os, at det vil være rart for Meecha at trøste sig ved, når hun "flytter hjemmefra".
Passer det jer, at vi kommer på et ganske kort besøg søndag ? Jeg ved godt, at vi udnytter jeres store gæstefrihed til fulde, og vi sætter stor pris på, at vi har fået lov til at følge vores lille Meecha så tæt i hendes første leveuger. I er altså en fantastisk familie ;-)

Lad os mailes ved !

Kærlig hilsen Britt og familie.

Skrevet af Fam. Clausen, d. 11-07-2009

Kære Fam. Frederiksen - alle 2-og 4 benede inkl;o)
Hvor er det altså den mest vidunderlige idé med jeres hjemmeside, hvor vi herhjemme kan følge med i de første uger af vores skønne guldklumps tilværelse. Igen og igen kan vi begejstres af alle de fine billeder! Ventetiden er efterhånden også ved at være riiigtig lang, men vi må jo væbne os lidt med tålmodighed endnu - vi ved jo også at bedre vilkår kan lille Walter ikke få til en god start på livet;o)Vi glæder os alle tre til (snart) at se jer igen. Vi skriver lige en mail når nærmer os uge 31 ifht. afhentning mm. De bedste sommerhilsner fra os

Skrevet af britt Olesen, d. 07-07-2009

Så blev det tirsdag igen - og det betyder jo, at hvalpene har 5 ugers fødselsdag i dag ;-) Tillykke !! Og det betyder jo også, at der nu "kun" er 3 uger til vi kan få "Meecha" hjem. Vi glæder os virkeligt meget og 3 uger virker som laaaaaang tid.Den nyindkøbte hundeseng står allerede klar -og alle de andre forberedelser er også ved at falde på plads, så nu er det blot et spørgsmål om at få tiden til at gå....
Vi nød -som altid- besøget hos jer i onsdags. Det er så skønt at se, hvordan hvalpene trives og har det godt hos jer. Den allerbedste basis for at få nogle gode, harmoniske, glade og kærlige hunde ligges hos jer. I gør det så flot !! Tak for det :-)

Vi bliver nok nødt til at kigge forbi igen på søndag, hvis det passer jer ! Vi sender lige en mail.
Kærlig hilsen Britt og familie !

Skrevet af Charlotte, d. 07-07-2009

Hej fam. Frederiksen.
Nu er der kun få dage til vi kommer og ser vores hvalp. Vi glæder os rigtig meget til at se den og møde jer. Ventetiden er jo lidt lang når man ser hvor dejlige de små bamser er. Hvor bliver de bare hurtige store.
Men vi kommer som aftalt på søndag. Vi må lige have aftalt et nærmere tidspunkt om hvad tid vi kommer.
K.H. Fam. Nielsen (Jess og Charlotte)

Skrevet af Inge, d. 30-06-2009

Hej Fam. Frederiksen
Tak for sidst, det var en rigtig hyggelig formiddag og vi kan selvfølgelig ikke vente til den 28 juli. Vores datter er helt solgt, så hun tegner konstant hunde, som hedder Bella. Hun har hver aften efter vi har været hos jer skulle se billederne vi tog af den bette guldklump inden hun kan sove. Vores søn tager det lidt mere afslappet, men han skal nok komme efter det når vi henter hende. Tak for jeres store gæstfrihed.

Mvh.

Inge
Rebild

Skrevet af Britt, d. 29-06-2009

Hej allesammen.
Nu har vi lige nydt de sidste billeder af Luna, Asge og hvalpene. Hvor er de dog uendeligt dejlige alle 14. Vi kan selvfølgelig sagtens udpege vores lille "Meecha" imellem alle de små frækkerter og hvor er hun altså kær ;-)
Vi tæller dagene (=29 i dag) til den 28. juli og indtil da er vi taknemmelige for jeres gæstfrihed.
Vi glæder os til at besøge jer igen på onsdag :-)

Kærlig hilsen Familien Olesen.

Skrevet af Grit & Ole Mørch, d. 25-06-2009

Kære Fam. Frederiksen

Tak for jeres store gæstfrihed i sidste weekend. Det var hyggeligt at besøge jer og de 12 små guldklumper.

Vi er meget glade for, at der blev én til os, som vi vil kalde Petzi (= Rasmus Klump på tysk).

Vi kan næsten ikke vente til tirsdag den 28. juli ;-)

På glædeligt gensyn.

Kærlig hilsen
Grit & Ole og Mickey

Skrevet af Fam. Clausen, d. 22-06-2009

Kære hele fam. Frederiksen
Endnu en gang tusind tak for at I gav os chancen for at give én af jeres guldklumper et kærligt hjem og også igen tak for at vi måtte være så anmassende og besøge jer allerede søndag;o) Det var et dejligt besøg og vi var helt høje hele vejen hjem til Fyn, klar til at tage hele kuldet, men mon ikke vi synes, at vi får nok at se til når først lille Walter kommer hjem;o)Vi glæder os til vi ses igen. De bedste hilsner Fam. Clausen

Ka´du så lære det ?

Nu er jeg blevet en stor pige, så jeg er snart klar til at flytte hjemmefra...